Wat houdt coaching in?

Coaching is erop gericht om blokkades in jezelf te ontdekken en op te lossen. Om de diepte in te gaan en op alle niveaus deze blokkades los te laten. Je leert om binnen in jezelf je eigen kracht te vinden. Deze kracht helpt je om de obstakels die jij in je leven tegen komt, aan te gaan. 

 

Intake voor een coachingstraject

Vooraf aan een coachingstraject, beginnen we altijd met een intake. Bij deze intake gaan we samen kijken welk traject het beste bij jou aansluit. We maken een online afspraak zodat we kennis kunnen maken. Hier zal ik je wat vragen stellen over je achtergrond en je hulpvraag. Deze intake is vrijblijvend. 

Een coachingtraject

Welke instrumenten kan ik inzetten tijdens het coachen?

 • Diepte gesprek voeren
  Soms is een gesprek al heel verhelderend.

 • Tarot
  De tarot kaarten maken zichtbaar wat jij onbewust al weet. Ze brengen helderheid in jouw pad.

 • Begeleide Trance 
  Je onbewuste bevat heel veel informatie. Via de trance inductie kun je bij deze onbewuste informatie komen. Je bent altijd bij kennis tijdens de trance inductie.

 • Emotional Freedom Techniques (EFT)
  Bij EFT los je blokkades op en zorg je dat de energie door je lichaam weer gaat stromen, door te tappen op meridiaanpunten.

 • Regressie
  Trauma’s/gebeurtenissen uit het verleden kunnen in het heden voor blokkades zorgen. Door terug te gaan in de tijd kun je de oorsprong vinden en deze oplossen.

 

 • Transformeren van banden en haken
  Onbewust ga je met mensen die je tegenkomt connecties aan. Deze connecties kunnen belastend zijn voor je. Door het transformeren van banden ga je de energie tussen jou en anderen opschonen.
   

 • Ademtechnieken
  Ademhalingsoefeningen bevorderen je levensenergie en concentratie. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je helder kunt nadenken.
   

 • Protocollen via de Altazar Rossiter Method
  Verbind je met jouw oorsprong door protocollen hardop uit te spreken.

Het lichterleven traject

Wil jij ook jezelf ontdekken? Ontdekken wat jouw passies zijn? Je bewust worden van je plaats op deze aarde? Ga met me mee op reis naar een lichter leven. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Je ontdekt je authentieke IK!

We gaan aan de slag met je passies en vinden daarmee ook je zielsmissie. Ik begeleid je om diep in jezelf op zoek te gaan naar je eigen manifestatie kracht. Kijk jezelf aan en zie dat jij een bijzonder, krachtig, moedig en liefdevol mens bent. Zie dat er meer in je zit dan wat je zo aan de buitenkant ziet. Samen gaan we je pad volgen en leer je jezelf volledig te omarmen. Jij bent volmaakt op je eigen unieke manier.