Energetic Healer & Coach

Wat houdt coaching in?

Coaching is erop gericht om blokkades in jezelf te ontdekken en op te lossen. Als energetisch heler en coach help ik je om de diepte in te gaan en op alle niveaus deze blokkades los te laten. Je leert om binnen in jezelf je eigen kracht te vinden. Deze kracht helpt je om de obstakels die jij in je leven tegen komt, aan te gaan. 

Intake voor een coachingstraject

Vooraf aan een coachingstraject, beginnen we altijd met een intake. Bij deze intake gaan we samen kijken welk traject het beste bij jou aansluit. We maken een online afspraak zodat we kennis kunnen maken. Hier zal ik je wat vragen stellen over je achtergrond en je hulpvraag. Deze intake is vrijblijvend. 

Wil je meer weten over de tarieven van een coaching sessie of traject? Neem dan een kijkje bij Your Investment.
Wil je eerst weten hoe andere mijn coaching hebben ervaren? Neem dan een kijkje bij With Love.

Wat ik heel erg waardeer in Irene is dat ze geen oordeel heeft over ’t geen wat je naar voren brengt. Irene is open, intuïtief, er is ruimte om te lachen, zijpaadjes te nemen, maar Irene laat zich niet afleiden en weet de juiste vragen te stellen en door te dringen tot de kern. – Ingrid

Energetic Healer and Coach

Een coachingtraject

Welke instrumenten kan ik inzetten tijdens het coachen?

 • Diepte gesprek voeren
  Soms is een gesprek al heel verhelderend.

 • Tarot
  De tarot kaarten maken zichtbaar wat jij onbewust al weet. Ze brengen helderheid in jouw pad.

 • Begeleide Trance 
  Je onbewuste bevat heel veel informatie. Via de trance inductie kun je bij deze onbewuste informatie komen. Je bent altijd bij kennis tijdens de trance inductie.

 • Emotional Freedom Techniques (EFT)
  Bij EFT los je blokkades op en zorg je dat de energie door je lichaam weer gaat stromen, door te tappen op meridiaanpunten.

 • Regressie
  Trauma’s/gebeurtenissen uit het verleden kunnen in het heden voor blokkades zorgen. Door terug te gaan in de tijd kun je de oorsprong vinden en deze oplossen.

 • Accesbars
  Dit zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven belichamen. Door de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes aan te raken gedurende een bepaalde tijd en in een bepaalde volgorde, ontladen deze. Hierdoor kun je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat.

 

 • Transformeren van banden en haken
  Onbewust ga je met mensen die je tegenkomt connecties aan. Deze connecties kunnen belastend zijn voor je. Door het transformeren van banden ga je de energie tussen jou en anderen opschonen.

 • Ademtechnieken
  Ademhalingsoefeningen bevorderen je levensenergie en concentratie. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je helder kunt nadenken.
  Je kunt door een sessie sjamanistisch ademhalen blokkades los maken.

 • Protocollen via de Altazar Rossiter Method
  Verbind je met jouw oorsprong door protocollen hardop uit te spreken.

 • Drukpuntmassage
  Door het activeren van bepaalde drukpunten, kunnen blokkades opgelost worden.
 

Het lichterleven traject

Wil jij ook jezelf ontdekken? Ontdekken wat jouw passies zijn? Je bewust worden van je plaats op deze aarde? Ga met me mee op reis naar een lichter leven.  Je ontdekt je authentieke IK!

We gaan aan de slag met je passies. Ik begeleid je om diep in jezelf op zoek te gaan naar je eigen manifestatie kracht. Kijk jezelf aan en zie dat jij een bijzonder, krachtig, moedig en liefdevol mens bent. Zie dat er meer in je zit dan wat je zo aan de buitenkant ziet. Samen gaan we je pad volgen en leer je jezelf volledig te omarmen. Jij bent volmaakt op je eigen unieke manier.

Een vrouwencirkel

“Een vrouwencirkel is een bijeenkomst van een groep vrouwen die het fijn vinden om te verbinden met elkaar. Energetisch met een meditatie/protocol en verbaal door het uitwisselen van ervaringen. De verbinding alleen al kan een helende werking hebben. Als ik voel dat er ruimte is om een coaching sessie te geven, dan zal ik dat doen.”

Wil je meer weten over de tarieven van een coaching sessie, het lichterleven traject of een vrouwencirkel?
Neem dan een kijkje bij Your Investment.

Wil je eerst weten hoe andere mijn coaching hebben ervaren?
Lees meer hierover bij 
With Love.