Hier zijn reacties te lezen van mensen die bij mij zijn geweest.

Dagmar
De meerwaarde zat hem voor mij in de aanwezigheid, enthousiasme, flexibiliteit en intuïtie van Irene.

Daarnaast heeft de emotional freedom techniek ervoor gezorgd dat ik wat heb mogen aankijken en loslaten. De trancereizen; het doorknippen van koorden, het doorgronden van beschermers heeft me vrijheid gegeven. Het ervaren dat ik me veel door gedachten en emoties kan laten meeslepen en daardoor uit het midden raak was ook een waardevol inzicht.

In mijn leven heb ik veel alleen gedaan. Het kunnen delen, gezien worden, zaken uit te spreken en erkend worden in de stukken in dit proces werd met liefde gedaan en gevoeld door Irene. Iemand die naast je staat, mee kijkt en daar waar nodig licht schijnt op de stukken die getransformeerd mogen worden is van grote betekenis.

Viviën
Irene voelt precies aan wat ik nodig heb. Ze weet me, door vragen te stellen, bewust te maken van mijn eigen handelen. Als ik uit balans raak omdat ik te veel/lang nadenk over bepaalde onderwerpen geeft ze me het vertrouwen om op mijn intuïtie af te gaan. 

Haar geduld, compassie en vertrouwen helpen me telkens weer op weg

Ellen
Irene werkt oprecht vanuit haar hart en gevoel. De wijsheid en de passie die zij deelt is heel waardevol. Ze maakt moeilijke dingen makkelijk en geeft je ‘tools’ om anders naar jezelf en jouw situatie te kijken.

Jeanine 
Wat ik fijn vond, was het inzicht en intuïtie van Iréne, precies daar waar ik hulp nodig had, daar werd aan gewerkt. 
En met Iréne ging ik ook de diepte in, na jaren zelf gewerkt te hebben, had ik deze zet net nodig Erg fijn om weer verder te kunnen, had ik alleen niet gekunt. 
Iréne heeft ook kaarten gelegd en het was vol met aha momenten en antwoorden, heel bijzonder hoe Iréne de vinger weet te leggen op dingen die mij uiteindelijk werkelijk vooruit helpen.
Heel bijzonder.
 

Peter (dove client)
Tijdens sessies bij Irene heb ik prettig ervaren. Het was open gesprekken, waarbij Irene goede luisterende oor heeft. Daarbij geeft zij altijd goede passende tips en oplossingen.
Ik werd altijd goed begrepen door haar, zodat zij mij op goede weg kan sturen. Een spiritualiteit speelt ook mee, en dat heb ik prettig ervaren. Ik kreeg contact van boven via spirituele wegen.
Irene heeft veel geduld en herhaalt steeds als het nodig is, totdat het bij mij goed doordringt.

Ingrid
’t Begint al bij binnenkomst, een prettig, ontspannen sfeer. En dan ’t feestje een reading! De kaarten worden geschud, getrokken en in een bepaald patroon gelegd. De plek en de betekenis van de kaarten worden duidelijk uitgelegd in relatie tot de vraag die er gesteld is.Wat ik heel erg waardeer in Irene is dat ze geen oordeel heeft over ’t geen wat je naar voren brengt. Irene is open, intuïtief, er is ruimte om te lachen, zijpaadjes te nemen, maar Irene laat zich niet afleiden en weet de juiste vragen te stellen en door te dringen tot de kern.

Aan jou de keus om daar gebruik van te maken! Doen zou ik zeggen!
 

Annelies
Ik ben nog steeds dankbaar wat Irene voor me heeft gedaan. Ik kan niet alles benoemen maar voel me veel beter. Dingen vallen op z’n plek. Oordelen zijn milder (vooral die over mezelf) oude patronen herkennen en dat t aan jou is de boel anders aan te pakken, of als 1 ding anders gaat dan je had gehoopt is niet “alles” slecht of negatief. Mijn manier van hoe ik wil zijn wordt steeds duidelijker en ik word er blij van.