Energetic Healer & Coach

Tarot kan een onderdeel zijn van een coach sessie. Vrijwel iedere week leg ik kaarten voor de collectieve energie. Deze posts komen op mijn Instagram en Facebook. Om een uitgebreide persoonlijke legging te ontvangen, neem gerust contact op.  

’t Begint al bij binnenkomst, een prettig, ontspannen sfeer. En dan ’t feestje een reading! De kaarten worden geschud, getrokken en in een bepaald patroon gelegd. De plek en de betekenis van de kaarten worden duidelijk uitgelegd in relatie tot de vraag die er gesteld is.  – Ingrid

Wat is Tarot?

“Tarot is een manier om gevoelens en/of ervaringen die verborgen liggen in je energieveld, naar boven te brengen. Het geeft een bevestiging over dat wat je onbewust al weet, wat voelt als een “o, ja” moment. De kaarten geven je duidelijkheid over het thema wat je nu bezighoudt.

D
e grote arcana, van de dwaas tot de wereld, geeft je levensverhaal weer. Elke kaart staat voor een fase van je leven. De kaarten 1 t/m 10 in de huizen staven, zwaarden, pentakels en bekers zijn de alledaagse dingen waar je mee te maken hebt. Verder zijn er nog de schildknaap, de ridder, de koningin en de koning. Deze geven een stem aan de personen in je leven of aan de energieën in jezelf.

Wil je een persoonlijke coaching sessie of zelfs een traject?
Kijk dan voor de opties bij Coaching. 

Wil je weten hoe andere mensen mijn coaching sessies hebben ervaren? 
Neem dan een kijkje bij With Love.

Wil je eerst graag nog meer weten over wie ik ben en hoe ik hier gekomen ben? Lees dan bij About mijn verhaal. 

Irene Sebregts Transformatief Coach Energetisch Heler